Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Інноваційне опалення – запорука відмінного мікроклімату в приміщенні
Інноваційне опалення – запорука відмінного мікроклімату в приміщенні

Тарифи на енергоносії змінюються занадто часто, що примушує співвітчизників шукати вихід з такого положення, щоб бути в теплі і затишку при розумних капіталовкладеннях. Першим кроком, котрий в умовах нашої дійсності є одним з найефективніших, є індивідуальні опалювальні системи, котрі дозволяють досягати накреслених цілей.


Правильним кроком до економії є перегляд власних опалювальних систем, їх реконструкція чи повна заміна з використанням сучасних інноваційних можливостей. Перш за все, варто звернути увагу на опалювальні котли, які використовуються. Благо, вибір сьогодні є широкий, що полегшує вирішення проблеми опалення.


Що за правильним вибором опалення?


Ефективність опалення забезпечується різними факторами, серед яких особливо важливими є:



  • Правильне проектування системи опалення з урахуванням всіх нюансів приміщення, правильного монтажу та підбору комплектуючих.

  • Вибору котлового обладнання. Котли, як відомо, можуть бути, як однофункціональними, так і двофункціональними. Перші лише обігрівають кімнати, а другі – разом з обігрівом забезпечують і гаряче водопостачання. Агрегати можна підбирати на газу, твердому паливі, чи на електроенергії.

  • Наявність чи можливість обладнання димоходу. Димохідні прилади можуть бути під’єднані до стандартних димоходів. Для турбокотлів потрібні спеціальні отвори в стіні, щоб виводи спеціальний димохід. Варто не забувати, що котел має бути адаптованим до наших газових мереж. Конденсаційні котли, що на вітчизняному ринку зявились порівняно недавно, вигідні тим, що мають високий ККД, який нерідко перевалює за 100-процентну позначку. Інтернет маркет з опалення і кондиціонерів ЕСПО – це місце, де можна без проблем придбати саме той котел, який більше за все відповідатиме запитам користувачів.

  • Установці котла та обладнанню опалювальної системи має передувати виконання деяких умов, серед яким наявність регулярного водопостачання та поставок енергоносія.

  • Сучасні котли – це складні агрегати, обслуговування яких вимагає певних знань та навиків. Тож варто цікавитись, як в певній місцевості налагоджене сервісне обслуговування, що при необхідності скористатись ним швидко і без проблем.

  • Системи опалення вимагають правильних розрахунків всього: потужності котла (вона, до речі, визначається з розрахунку одного кіловата на кожні 10 кв. метрів площі), вибору радіаторів та визначення діаметру труб для трубопроводів. З точки зору безпеки не треба забувати про правильно обладнання димохідні та вентиляційні канали.


У всіх цих питаннях пересічний громадянин потребує кваліфікованої допомоги від спеціалістів. Саме такий персонал займається обслуговуванням покупців в Інтернет-магазині, тож кожен клієнт абсолютно безкоштовно користується такою допомогою.


Придбання всього необхідного для опалювальних систем доступне в цій торговій точці. Це вигідно, оскільки замовлення виконуються оперативно, а людина спілкується лише з одними спеціалістами.