Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Куртка-бомбер для дівчаток від українського виробника
Куртка-бомбер для дівчаток від українського виробника

Останнім часом даний вид куртки користується великим попитом і має велику популярність серед дітей різного віку. Наш асортимент дозволить вибрати дитині вподобану модель на будь-який смак. У нас в магазині ви знайдете різноманітну колірну палітру бомберів. Вони виконані з різними принтами і цікавою, ексклюзивної фурнітурою. Ваша дитина буде радий отримати в свій гардероб модель саме нашої торгової марки.


Чому бомбери так швидко набирають популярність?


Український виробник дитячого одягу TIMBO завоював довіру багатьох клієнтів своєю бездоганною роботою і якісним обслуговуванням. При виготовленні одягу ми використовуємо виключно якісні та гіпоалергенні матеріали, що б у юних модників не виникало подразнень і алергії. Використання натуральних тканин, таких як бавовна, віскоза, вовна дозволить зберегти тіло дитини в теплі, шкіра буде дихати. У будь-який час року і в різних погодних умовах, дитині буде дуже комфортно в нашому виробі. Даний елемент гардероба поєднується з багатьма іншими речами. Він прекрасно підійде до джинсів і кросівок. Здорово буде виглядати на дівчатах поверх сарафана або плаття. Шкідним образ зробить поєднання бомбера спідниці і кедів. Дитина буде відчувати себе впевнено і комфортно. Будьте впевнені в якості наших виробів. На кожному етапі виробництва здійснюється контроль.


бомбер для девочки


Кожній дитині хочеться бути неповторним, стильним і виділятися з оточення. Одяг це найдоступніший спосіб самовираження. Бомбери відмінно впораються з цим завданням. Це дуже практична і зручна річ. Друга назва бомбера це університетська куртка.


Як і де замовити бомбери в інтернеті?


Вибирайте і купуйте бомбери на нашому сайті прямо з вашою дитиною. Повірте, він буде радий розділеної відповідальністю разом з вами. Вибір пройде максимально легко і просто завдяки зручній навігації. Наші консультанти дадуть відповідь на будь-які ваші питання і допоможуть визначити потрібний розмір.


Купити бомбер у нас легко. Вибирайте модель і оформляйте його через корзину нашого сайту. Якщо у вас залишаться питання, зателефонуйте за телефонами, вказаними на сайті. Ми цінуємо своїх клієнтів і тому пропонуємо високу якість за доступну ціну, а так само своєчасну доставку. Доставка здійснюється по всій території України.


Наша компанія займається виготовленням дитячого одягу дуже багато років. Ви можете довіряти нам. У виробництві використовуються сучасні технології та європейське обладнання. Якість виробів відповідає стандартам. Ми, перш за все, піклуємося про здоров'я наших дітей.