Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Як вибрати сервісний центр для ремонту авто?
Як вибрати сервісний центр для ремонту авто?

Життя людей набагато спростилося з появою в ній автомобіля. Але, попри те, що з'явилася можливість істотно економити час, і відкриті можливості долати великі відстані за допомогою транспорту, також з'явилася потреба ремонтувати техніку. Багато хто дуже дорожить своїм "залізним конем" і не може собі дозволити робити ремонти в неякісних майстернях.

Як тільки трапляється яка-небудь неприємність, пов'язана несправністю автомобіля, відразу ж виникає питання, де і як знайти хороший сервісний центр, де вашому авто нададуть належне "лікування". Для тих хто полюбляє власноруч ремонтувати свої авто у нагоді стануть якісні інструменти http://www.autom.com.ua/ua/instrument/kits_nabory_klyuchy/.

Вибираємо ремонтний центр



Щоб переконатися в надійності автомобільного ремонту, звертайте увагу на:

- Скільки часу ця компанія працює у сфері авторемонту;

- Який досвід працівників компанії в ремонті машин;

- Поцікавтеся списком послуг, що надаються, компанією. Хороший сервіс завжди зможе допомогти вам, як і з елементарним фарбуванням певної частини авто, так і з повним капітальним ремонтом вашого авто;

- Дізнайтеся, яким устаткуванням користуються майстри вибраного центру. Якщо фірма може собі дозволити придбати сучасну техніку і інструменти, то означає, вона працює на свій розвиток і репутацію;

- Якщо центр надає ряд додаткових послуг, то це означає, що майстри дійсно займаються своєю справою і розуміють свою відповідальність за виконання робіт;

- Можливість сервісу проводити безкоштовне консультування - говорить про те, що компанія зацікавлена в якісному обслуговуванні своїх клієнтів;

- Обов'язково слухайте або читайте відгуки про компанію. Хоч, скільки людей, стільки і думок, але відмінну якість робіт ніхто не зможе зганьбити.

- Важливу роль грає час роботи сервісу. Цілодобове обслуговування - бонус для фірми.

- Місце розташування і приміщення також дуже багато означають. Якісного обслуговування ваш автомобіль точно не отримає десь на околиці міста в покинутому гаражі.


Про що ще треба знати?



У разі, коли автомобілю потрібно відремонтувати різні агрегати то хороший автосервіс надасть вам не одного майстра. Механік, наскільки не був би він хорошим майстром, завжди спеціалізується на рішення певних завдань, але ніяк не усіх.

У фірми, що поважає себе, завжди буде складена власна база постійних клієнтів. Чим вона більша, тим краще її репутація. Кількість авто на дорогах зростає і мати людей, які звертатимуться безпосередньо до тебе, - це знак хорошої якості послуг.

Завжди цікавтеся вартістю робіт, які необхідно буде виконати. Адміністратор серйозного сервісу зможе відразу вам надати приблизний прейскурант на роботи. Якщо вам не дана чітка відповідь, варіантів два: або ще не робилися подібні роботи в цьому місці, або з вас хочуть здерти пристойну суму в ході ремонту.

Однозначно плюсом буде і той факт, якщо сервіс безпосередньо працює з постачальниками автозапчастин. Це, по-перше, позбавить вас від проблеми пошуку необхідних деталей. По-друге, говорить про те, що компанії довіряють ті, хто поставляють необхідні запчастини. Хороший механік ніколи не сидітиме без роботи. Якщо в цьому автосервісі ваш автомобіль приймуть на лагодження за попереднім записом, то, значить, ці механіки досить популярні серед автолюбителів.

І пам'ятаєте, що якісні послуги не можуть коштувати мало. Не варто гнатися за низькими цінами, вони не дадуть вам гарантії хорошого обслуговування.