Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
У Києві запалили вогні на головній ялинці країни

У Києві запалили вогні на головній ялинці країниНа Софіївській площі в Києві вчора, 19 грудня урочисто була відкрита головна ялинка країни. Примітно, що довжина лісової красуні становить 24 метри. Її прикрашають більше, ніж три тисяч іграшок: казкові будиночки, які є символом домашнього вогнища і затишку, рукавиці з українським орнаментом і білі голуби - символ миру. Привезли головну ялинку з Івано-Франківської області, ростили її цілих 80 років в лісовому господарстві Надвірянского району.

Хотілося б відзначити, що велика частина іграшок, які прикрашають ялинку, була виготовлена дітьми з усіх областей України. Колірна гамма дерева витримала в жовто-блакитному тоні, також воно прикрашені великою кількістю світяться сніжинок. А на верхівці новорічної красуні горить різдвяна зірка, її діаметр близько 2,5 метрів.

В урочистій церемонії взяли участь мер Києва Віталій Кличко і Марина Порошенко, яка є дружиною Президента України.

Кличко під час церемонії привітав городян і гостей столиці з Днем Святого Миколая, а також з наступаючими святами. Він розповів про те, що 60 років тому на Софіївській площі урочисто запалювалися вогні новорічної ялинки. Тепер же вона повернулася в своє колишнє місце, до стін храму Софії Київської. А ще він розповів про те, що голуби, які прикрашають лісову красуню, є символом добра і миру.

Купити все все для взуття на сайті компанії "взуття-Комплект "можна за дуже вигідною ціною. Матеріали для ремонту взуття інтернет-магазин obuv-complekt.com закуповує тільки у перевірених європейських постачальників, так що якість продукції дуже висока!