Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Життя навкруг жінки
Життя навкруг жінки

Кожна жінка мріє про те, щоб стати успішною, але життя іноді вносить свої корективи. І тоді шлях до успіху перетворюється в подолання перешкод, які з’являються знову і знову. Добре, якщо поруч є успішні та відомі подруги, або близькі люди, але так буває не завжди. Дуже часто порада, підтримка або просто спілкування надихає, повертає до життя, бо, коли втрачаєш сили, дуже важко знаходити в собі бажання для подолання труднощів. Особливо, коли жінка відчуває себе самотньою,

Жінка в сучасному суспільстві


Важко переоцінити роль жінки у сучасному суспільстві. Більшість жінок отримують освіту, знаходять цікаву роботу, та прикладають масу зусиль для того, щоб як найкраще само реалізуватися, вони самовдосконалюються, іноді продовжуючи навчання. На все інше майже не залишається часу, але треба все вспіти, бо жінка окрім того повинна бути дбайливою матір’ю, розумною господинею, піклуватися про сім’ю, виконувати хатні обов’язки.
Здобути якісну освіту і мати гідну роботу – це не якась дитяча мрія, яка може здійснитися лише за певних умов. Це сьогоднішні реалії, потреба, без якої життя жінки може перетворитися на пекло, але ж, нажаль, в тому, що жінка не має можливості працювати, самовдосконалюватися, дуже часто винна вона сама.

Шлях до успіху


Дуже часто в своїх невдачах жінки звинувачують близьких та оточуючих, і лише інколи себе. В цьому і полягає їх головна помилка, адже кожна дівчина або жінка повинна розуміти, що все залежить тільки від неї самої, від її бажання, старання та наполегливості. Алгоритм дій може бути досить простим:
• Треба максимально конкретно сформулювати свою мрію («Я хочу досягти успіху у сфері …», «Я хочу стати досвідченим вченим…», « Я бачу себе успішним підприємцем..», і т.п.)
• Ви повинні спланувати конкретні кроки на шляху до мрії («Спочатку я закінчую коледж, потім здобуваю вищу освіту, потім…», «Щоб удосконалити володіння англійською мовою я спочатку закінчую курси, потім їду до Лондону, потім…»).
Зрозуміло, що єдиного алгоритму дій на шляху до здійснення мети не існує, все залежить від конкретної ситуації, обставин, фінансових можливостей та іншого.

Модель майбутнього


Ви повинні усвідомлювати, що для подолання труднощів вам треба бути людиною, спрямованою на результат.
Досягти мети можливо лише за умови наполегливої праці, це повинні розуміти не лише дорослі, а й молодь. Як каже народна мудрість: «Під лежачій камінь вода не потече..», і якщо ви розумієте зміст цих слів, то можете бути впевненим – ваша мрія здійсниться.
Дівчата та хлопці повинні моделювати своє майбутнє ще в шкільному віці, тоді вони досягнуть успіху в тій сфері, яку виберуть, будь то підприємництво чи політика, бізнес або спорт. Мистецтво, шоу-бізнес, участь у благодійних проектах – знайти себе може кожен, і можливостей для цього дуже багато.
Активність і позитивна мотивація, чітке розуміння алгоритму дій і сміливість – ось умови отримання професійних досягнень. Але треба розуміти, що це можливо тільки якщо у вас буде наполегливість, комунікативні здібності, ви повинні бути впевненою в собі особистістю, мати свою точку зору на будь яке питання.
Працювати над собою не просто, але якщо ви бажаєте досягти своєї мрії, не зупиняйтесь ні на крок, сміливо вирушайте на зустріч своєму майбутньому.