Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Особливості пошуку репетитора з математики

Такий складний шкільний предмет, як математика, не кожному учневі дається легко, але здавати ЗНО потрібно всім. А ті, хто відносяться до уроків старанно та мріють про подальше навчання у виші та гарну роботу у провідних компаніях, воліють знати математику на високому рівні. Вивчити її досконало в умовах сучасної школи майже неможливо, тому на допомогу приходять репетитори з математики, які займаються з учнями індивідуально.


Особливості пошуку репетитора з математики

Як проходять уроки з репетитором


Індивідуальні заняття дають можливість планувати навчання задля досягнення власної цілі учня: поглибленого вивчення предмета, підготовки до атестації, олімпіади, вступних іспитів тощо. Спочатку викладач виявляє теми, що потребують більш детального розгляду, а також приймає до уваги, що саме зараз вивчає учень на шкільних заняттях. На цій базі грунтується планування приватних уроків. Складається графік, визначається, скільки триватиме одне заняття. При цьому враховується швидкість сприйняття учнем матеріалу та інші особливості його характеру.


Репетитор з математики має можливість підібрати оптимальну методику викладання, використовувати багато завдань на повторення, підходити творчо до планування ходу уроку.


Переваги індивідуальних занять


На відміну від шкільних уроків та відвідування курсів, заняття з репетитором надають можливість:




  • вибрати зручний час, аби учень міг і відпочивати, і займатися хобі;




  • приділяти всю увагу вчителя одному учню, підбирати методичні матеріали, враховувати найкращий спосіб сприйняття ним інформації (зоровий, на слух, моторний тощо);




  • вести діалог, коли учень вільно задає питання щодо проблемної теми та отримує вичерпні, зрозумілі відповіді;




  • розглядати цілеспрямовано матеріал, що буде актуальним під час екзамену, олімпіади.




Це дозволяє працювати плідно та отримувати високі результати, а саме — набирати багато балів на тестуванні, вступати до вишів, вигравати наукові змагання.


Варіанти вибору репетитора


Задля раціонального використання часу на пошуки приватного вчителя краще за все звертатися на відомі спеціалізовані портали, наприклад Букі. На цьому сайті відвідувачам пропонуються більше ніж 15 тисяч анкет гарантовано професійних педагогів, відомості про яких до того ж перевірені адміністрацією. Кожен, хто хоче знайти репетитора, може бути впевненим, що на Букі зустріне тільки таких викладачів, які мають профільну освіту, великий досвід роботи, вміють працювати з дітьми, про що свідчать відгуки реальних учнів.


На сайті створена система фільтрів, яка допомагає швидко та легко відшукати педагогів, що відповідають усім вимогам учнів. Для правильного вибору можна скористатися рейтинговою системою. Якщо потрібно, консультанти сайту можуть надати допомогу у пошуках.