Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Лікування безпліддя в «Мати та дитина»
Лікування безпліддя в «Мати та дитина»

На жаль, в наші часи багато подружніх пар мають вирішувати проблему безпліддя, і ця проблема актуальна не тільки для України, а для більшості розвинутих країн світу. З кожним роком кількість подружніх пар, які мріють, але не можуть стати батьками, зростає.  Треба розуміти, що проблеми репродуктивного характеру можуть бути не тільки у жінок, а й у чоловіків, ось чому так важливо, щоб обоє партнери буди згодні прикласти максимум зусиль для отримання довгоочікуваного результату.  


Своєчасне лікування – шлях до успіху


Зазначимо, що в кожному окремому випадку причина безпліддя діагностується індивідуально. Звісно, основну, характерну для більшості випадків причину назвати дуже важко, але є такі, які значно погіршують репродуктивне здоров’я молодих жінок та чоловіків:



  • незадовільна екологічна ситуація;

  • надмірне використання мобільних телефонів та інших гаджетів;

  • шкідливі звички;

  • вживання в їжу генно-модифікованих продуктів, нерегулярне харчування;

  • гіподинамія, малорухливий спосіб життя, надмірна вага;

  • часті стреси, перенапруження, надмірні фізичні та розумові навантаження, та ін.


На сьогоднішні близько 50-80 млн. подружніх пар звертаються до лікарів за допомогою. Ця цифра була б в декілька разів більшою, якщо б ми порахували і тих, хто вирішив її, усиновивши дитину, або хто знайшов утіху в чомусь іншому в житті.


Коли треба звертатися до фахівця?



  • Якщо ви не використовуєте будь-які контрацептиви протягом року, статеві стосунки можна вважати регулярними, але завагітніти не вдається, треба негайно звертатися до лікарів.

  • Якщо одному з партнерів 35 років або більше, то цей період скорочується до 6 місяців.   


Безпліддя – не вирок


Сучасна репродуктивна медицина в більшості випадків здатна на справжні дива, і, як свідчить статистика, вони трапляються.


В більшості випадків чоловіче та жіноче безпліддя – не вирок, а тимчасова проблема, яка потребує негайного вирішення. Не варто зволікати, гаяти час, навпаки, треба прикласти максимум зусиль для її вирішення. Зробити це можна тільки звернувшись до кваліфікованих, досвідчених спеціалістів, наприклад в клініку «Мати та дитина». Спеціалісти клініки використовують найсучасніші методи лікування, уважно розглядають кожну окрему ситуацію, саме тому лікування безпліддя в «Мати та дитина» навіть в складних випадках дає очікуваний результат.


 


Важливо!



  1. Звертаємо увагу на те, що для отримання бажаного результату, обстеження повинні пройти не тільки жінка, а й чоловік.

  2. Зволікати з вирішенням проблеми безпліддя лікарі не радять. Якщо звернутися своєчасно, вагітність і здоров’я майбутньої дитини будуть задовільними, а пологи - своєчасними.


Наше кредо: «Лікування повинно бути максимально доступним, ефективним та безпечним!». Саме тому кожна пара отримує свій план лікування, з урахуванням стану здоров’я, віку, індивідуальних особливостей як жінки так і чоловіка. Перша консультація безкоштовна.


Дружня команда клініки «Мати та дитина» - це колектив єдино думців, які прикладають максимум зусиль для того, щоб кожна жінка нарешті почула довгоочікувані слова «ви вагітна». Саме тут починається життєвий шлях малечі, яка приносить в кожну родину щастя, затишок та гармонію, любов, спокій, сенс життя. Затишна атмосфера, увага до кожної жінки та комфорт, а ще впевненість в тому, що ви звернулися сам туди, де вам зможуть допомогти – все це спонукає до мрій і думок про майбутнє, в якому ви нарешті почуєте дзвінкий та щасливий сміх своєї дитини.