Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Депутати Київщини вимагають припитити торгівлю з ЛНР/ДНР
Депутати Київщини вимагають припитити торгівлю з ЛНР/ДНР

Депутати Баришівської районної ради Київщини звернулися до Президента та силових структур офіційно визнати окупованими непідконтрольні території Донецької та Луганської областей та зупинити з ними торгівлю. Таке ж звернення прийняли і депутати Броварської міської ради.

Про це повідомив депутат Київської обласної ради Олег Кищук, який і став ініатором данних звернень.

У своєму зверненні до депутатів всіх рівнів Броварського та Баришівського раойнів Олег Кищук зазначив, що впродовж двох років гинуть наші воїни, люди втрачають дах над головою та рідних, а знахабнілі “урядники”, та представники силових структур торгують з сепаратистами

Текст звернення депутатів до Президента України та СБУ:

1. Офіційно визнати окупованими непідконтрольні Києву райони Донецької та Луганської областей.

2. Вжити заходів для повного (тимчасового) припинення постачання товарів з окупованих територій в Україну і з України – в непідконтрольні райони Донбасу, посилити контроль за переміщенням людей через лінію розмежування. Це не повинно поширюватися на гуманітарні вантажі, які спрямовуються на Донбас під контролем міжнародних організацій, адже громадяни України, які залишилися в окупованих районах, потребують підтримки.

3. Виявити та покарати всіх високопосадовців - чиновників, причетних до корупційних схем та надання дозволів на закупівлю товарів, в так званих ЛНР та ДНР, вивчити роль «Укрзалізниці» в забезпеченні товарообігу між Україною та окупованими територіями.

4. Припинити перешкоджання добровольцям, які блокують переміщення товарів, та не допустити їхнього переслідування ні зараз, ні в майбутньому.