Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Створення інтернет магазину
Створення інтернет магазину

Створенням інтернет-магазинів займається безліч спеціалізованих компаній. При цьому не всі представники бізнесу мають можливість замовити послугу розробки ресурсу і проведення рекламної кампанії. Тому розглянемо безкоштовні варіанти створення інтерактивного магазину.

Створення інтернет магазину можливо через безкоштовні сервіси, одним з яких є Бітрікс24. Розглянутий проект ідеально підійде для реалізації обмеженої кількості товарів. Істотною перевагою є внесення даних в CRM, а також безкоштовне обслуговування, що з лишком перекриває всі недоліки.

Створення інтернет магазину



Процес створення відбувається в зручному конструкторі без необхідності використання хостингу. На інтернет-порталі відразу ж передбачено розміщення онлайн чату і форми зворотного зв'язку. В цілому, створення ресурсу займає кілька хвилин. Користувачеві досить вибрати актуальний шаблон для майбутньої торгової точки. Після цього необхідно налаштувати зовнішній вигляд, вказати назву і опис товарів. Вся інформація представлена ​​в інтуїтивно зрозумілій формі. Інформаційні матеріали можна в будь-який момент відредагувати.

Після створення магазину можна приступати до наповнення його товарами. У магазині передбачено надання торгових пропозицій SKU. Всі рубрики відображаються коректно. При необхідності можна внести відповідні зміни. Власник інтернет-магазину може детально налаштовувати кожну сторінку з товарами. На завершальному етапі оформляється кошик, нюанси оформлення замовлення товарів, оплата і доставка. Необхідно відзначити, що список платіжних систем досить значний, оскільки на ресурсі представлено безліч сучасних онлайн сервісів.

Деякі нюанси при створенні інтернет магазину



Інтернет-магазин Бітрікс24 дозволяє завантажувати фотографії з соціальних мереж, зокрема, з Instagram. Розробники взяли до уваги всі нюанси використання сучасних інтернет-магазинів. Тому враховані всі деталі поведінки потенційних клієнтів при покупці того або іншого товару. Завдяки цьому досягається висока конверсія. Величезною перевагою є внесення даних в CRM. В цілому, для створення інтернет-магазину необхідно витратити не більше 15 хвилин. Передбачена можливість підключення до Інстаграм, автоматизованого настроювання продажу товарів і CRM-маркетинг. При необхідності можна налаштувати інтеграцію 1С в режимі онлайн.