Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Купити стабілізатор напруги у львові
Купити стабілізатор напруги у львові

Проблеми з перепадами напруги не рідкість для більшості населенних пунктів Україна. Не стала винятком і Львівщина.

10-15 років тому подібні проблеми виникали переважно в селах. Дійсно, українські єлектромережі в селах старі і слабкі. Лінії тягнуться на десятки кілометрів, тому на якійсь ділянці втрачаються робочі параметри і знижуються характеристики. Але сьогодні ситуація змінилася - скачки напруги вже дістались і Львова. Ціллю стали багатоповерхівки. Чому це трапляється?

Електричне введення в багатоповерховому будинку розраховане на певну кількість побутових приладів з запасом. У нинішній час кількість їх збільшилася в десятки разів. У кожній квартирі є холодильник, морозилка, праска, пилосос, бойлер, тостер, пральна машина, електрочайник, електроплита, дистанційний пульт тен і т.д. Загалом, навряд чи можливо перелічити всі прилади, без яких ми не уявляємо собі нормального життя. Увечері, коли всі повертаються додому з роботи, відбувається повальне включення. Побутова техніка впливає на мережу і вносить різкий дисбаланс.

Як захистити свою квартиру від перепаду напруги?

Створити власний захист дуже просто. Потрібно лише купити стабілізатор напруги у львові і встановити його в квартиру. Він здатний контролювати вольтаж і миттєво вирівняти його, доводячи до необхідних параметрів. Ці пристрої все частіше купують і встановлюють саме в висотних будинках.

Ціни на стабілізатори залежать від типу регулятора:

релейні. Найпростіші. Ефективні при невеликих сплесках. Їх беруть в будинок, де немає складної електроніки. Їх мінуси - клацання і невисока точність. Ціна - від 15 доларів. до 150. Найдорожчі оснащені LED-дисплеєм;
електромеханічні. Тихі, з плавним перемиканням, компактні. Комфортні в роботі. Точність регулювання - 5%. Ціна від 40 доларів;
електронні. Надійний захист, висока точність. Ціна від 100 американських долларів.

Актуальність покупки

Середня вартість побутового електроприладу складає 300-400 доларів. Середня вартість якіснного стабілізатора 100 американських долларів. І захистить він не один прилад, а всі разом узяті. Якщо потрібно тільки до холодильника або комп'ютера, то можна придбати недороге реле напруги за 10 доларів. Так що вигідніше? Надійний захист за не таку вже й високу вартість або втрата величезних сум від пошкодженої побутової техніки? Відповідь очевидна.