Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Оскарження санкцій в суді Євросоюзу
Оскарження санкцій в суді Євросоюзу

Керівництво Ощадбанку направило скаргу до судових органів Європейського союзу, щоб домогтися скасування санкцій, які введені проти банківської структури в середині літа нинішнього року. У банку хочуть домогтися, щоб судова інстанція скасувала рішення влади Єврооб'єднання про обмежувальні заходи, пов'язаних з Росією.

Прес-реліз Ощадбанку містить інформацію про те що, в зв'язку з розглядом справи представниками Суду Євросоюзу і унаслідок традиційної практики при вирішенні питань подібного характеру, фінансова організація відмовляється від коментарів своєї позовної заяви до того часу, поки суд не винесе остаточне рішення з даного питання .

Різна інформація політичного характеру пропонується на спеціальних веб-ресурсах. Також в Мережі можна отримати рекомендаційні відомості від українських експертів, які кажуть: "Швидка ліквідація тов в державi здiйснюється завдяки спецфірмам".

Слід нагадати, що керівництво Євросоюзу, яке засудило входження Кримської Республіки до складу Російської Федерації, на початку весни нинішнього року реалізувало поетапне введення або посилення санкцій відносно до РФ. Так, в кінці літа представники Ради Євросоюзу відзначилися законодавчим постановою, яка ввело санкції, спрямовані на окремі сектори економіки Росії. Крім того, російські фінансові організації, які контролює держава, отримали заборону на реалізацію цінних паперів на території Європи. Списку санкцій складався з п'яти вітчизняних банківських структур.