Опрос

Пользуетесь ли вы электронными деньгами?

Да, web-money
Да, яндекс-деньги
Да, и web-money, и яндекс-деньги
Использую другую систему
Не пользуюсь
Як займатися танцями дома?

Танці через кожен рух відображають душевний стан людини, з його допомогою можна без слів передати партнери всі ваші почуття, тому не варто залишатися далеко від цього захоплюючого заняття, якщо воно непереборно тягне вас до себе. Крім того, регулярне відвідування танцювальних занять допомагає підтримувати в тонусі весь організм, мати гарну фігуру і зміцнити своє здоров'я.


Якщо ви вже давно хочете записатися в танцювальну школу, але брак вільного часу заважає це зробити, не турбуйтеся! Почніть самостійне навчання танцювальним рухам в домашніх умовах. У цьому вам допоможуть прості поради, наведені нижче:



  • Для початку Вам потрібно вибрати танець який будете танцювати, докладний опис тут, далі місце для проведення регулярних тренувань. Ідеальним стане просторе світле приміщення з великою кількістю вільного місця. Виконання багатьох танцювальних рухів вимагає наявність пристойного кількості звільненій від зайвих рухів площі.

  • Не варто намагатися вивчити всі рухи відразу, запасіться терпінням і вчіть їх поступово.

  • Поговоріть з друзями, можливо, хтось із них теж бажає навчитися танцювати.

  • Почніть займатися разом з ним, так ви значно підвищите результативність занять і не занудьгуєте.

  • Поступово переходите від освоєння конкретних рухів до постановки повноцінних номерів і показуйте їх вашим друзям і знайомим. Такий вид уроків буде дуже корисний в процесі підготовки до конкурсів.

  • Завжди проводите перед початком тренувань розминку, вона допоможе підготувати м'язи до занять.

  • Якщо з першого разу складні рухи не скорилися вам, не варто засмучуватися. Краще запасіться терпінням і продовжуйте тренування, тоді обов'язково візьмете цю «вершину».

  • Одяг для занять танцями повинна бути досить вільним, не сковувати рухів. Багато танцювальні «па» вимагають виконання стрибків, розворотів і інших активних дій, тому ваш одяг повинен бути максимально комфортна.

  • Не забувайте про те, що заняття повинні бути регулярними і проводитимуться в один і той же час. Крім того, період проведення тренування також має бути однаковим. Це допомагає виробити певну звичку організму, що полегшує процес навчання.


Пам'ятайте про те, що заняття танцями включають в себе кілька частин. Першою з них є розминка, що розігріває ваші м'язи. Для даної частини уроку підберіть енергійну музику і ритмічно рухайтеся під неї. Це допоможе створити відповідний настрій для основної частини тренувального процесу.



Другий етап є основним. У першій його половині проведіть закріплення раніше вивчених рухів, не забуваючи, при цьому, про техніку і правильній постановці постави. Основний упор робіть на рухи, правильне виконання яких дається вам важко. Це дозволить відпрацювати потрібну техніку і полегшить остаточне закріплення вивченого матеріалу. Дана частина уроку займає 10-15 хвилин. Частину заняття присвятіть вивчення нових рухів, приділяючи кожному з них 3-5 хвилин. Виконуйте їх не поспішаючи, спокійно, не залишаючи без уваги навіть найдрібніші нюанси.


Під час завершального етапу розслабитеся і відновите дихання, розмірено танцюючи під повільну музику. Таким чином, ви знімете м'язову напругу і правильно відновите серцевий ритм.

Регулярні заняття улюбленими танцями зарядять вас позитивними емоціями і гарним настроєм, яким ви з величезним задоволенням будете ділитися з оточуючими вас людьми.